Monday, January 1, 2007

nokia E50

„Společnost Nokia se zavázala pomoci firmám v dosažení nejvyššího možného stupně mobility, která respektuje různé potřeby zaměstnanců,“ řekl Antti Vasara, senior vice president Mobile Devices, Enterprise Solutions. „Koncepcí modelů pro profesionální klientelu založených na robustním a snadném používání a vytvářením řešení a služeb, které vyplňují celé spektrum různých požadavků, pomáháme firmám v mobilizaci a koordinaci všech zaměstnanců,“ dodává.

Zvýšení produktivity mobilních zaměstnanců a viditelné snížení nákladů
Přidáním zařízení Nokia E50 do manažerské třídy, pokračuje Nokia expanzí v mobilní pokročilé nabídce pro telefonování. Nadstavbové řešení firemní hlasové komunikace umožňuje snadnou integraci s existující firemní hlasovou infrastrukturou (PBX). Například vyhledávání nejvýhodnějšího spojení pomáhá firmám ušetřit na dálkových a mezinárodních hovorech tím, že hovory přesměruje z mobilních telefonů přes firemní PBX a odbourává tak cenové bariéry spojované s firemními mobilními hovory. Společnosti používající službu Avaya Communication Manager mohou zapojit Nokia E50 přímo do své firemní sítě, a to prostřednictvím klienta Avaya one-X Mobile Edition.


Nokia E50 přichází se souborem předinstalovaných business aplikací, které pomáhají mobilním profesionálům ve zvýšení výkonu
Jednoduché zajištění a bezpečnost firemní mobility
Intellisync Device Management nabízený firmou Nokia umožňuje na OMA DM přístrojích, jaké představuje například řada Eseries, vzdálenou odstupňovanou správu, aniž by byla nutná dodatečná instalace uživatelského softwaru. IT administrátorům umožňuje jednoduché webové rozhraní správu OMA DM firemních přístrojů na dálku přístupem do servisního menu, umístěného buď na firemní síti či poskytovaného dodavatelem služeb.

No comments: